Beaconsfield House Extension

An extension of the property on all sides to create more living space and south-facing elevation

The property was transformed and extended on all sides. The development included a new family living space with glass link, new main bedroom, bathroom and extension to the kitchen. The house was refinished in smooth plaster with new aluminium framed windows. The residence originally faced North but the internal redesign and extended rooms created South-facing, light-filled spaces extending out into the landscaped gardens. Large windows, frameless bi-fold doors, glass staircase and internal glass walls were also incorporated as light enhancing features.

  • 8258301-exterior05
  • 8258301-exterior04
  • 8258301-exterior01
  • 8258301-exterior03
  • 8258301-exterior02
Beaconfields Before Rear

Other Projects

Get in Touch